fbpx

Over ons

Bij Visualisatie Nederland bouwen we sinds 2018 alles wat jij je voor kunt stellen.

We maken visueel inzichtelijk wat nog niet bestaat en waar een beter overzicht van nodig is. Nieuwe bouwprojecten, herinrichting en verbouwing van panden. Wij maken het in korte tijd inzichtelijk en “tastbaar” voor jou en je klanten!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Rein Hobma

Eigenaar en 3D virtuoos

Wanneer Rein niet aan de telefoon hangt is hij een ware 3d virtuoos. Hij heeft maar een schets nodig en creëert hiervan een hele wereld. De term die Rein definieert is uitvinder. Hij is altijd op zoek naar nieuwe methodes om het werk te optimaliseren of voor het ontwikkelen van nieuwe producten.

Hij is hier zó gedreven in dat hij in zijn vrije tijd ook op zoek is naar de nieuwste technologieën en gadgets. Wanneer hij het werk dan echt weet weg te leggen wil hij graag nog eens een roadtrip maken door de VS.

+31 (0)6 53 76 90 16

Nick Metselaar

Eigenaar en verhalenverteller

Nick is een echte verhalenverteller. Wanneer je Nick een idee geeft tovert hij dit om tot een volledig verhaal & concept. Werkezel is de term die Nick definieert, hij ontwerpt, ontwikkelt en om het perfecte resultaat te behalen is hij niet bang om een weekend op kantoor te kamperen.

Als hij niet op kantoor is, kan je hem vinden met zijn neus in de boeken of verdiept in een tv serie. Twee dingen die Nick graag nog een keer wil doen zijn het meevaren op een tropische cruis en het bezoeken van alle 7 continenten.

+31 (0)6 28 87 18 86

Visualisatie Nederland is gevestigd in het altijd mooie Groningen.

We hebben een prachtig kantoor in bedrijfsverzamelpand The Rock. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat een berichtje achter, chat, bel of kom een keer langs!

Visualisatie Nederland

Meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of onderstaand contactformulier.

Bedrijfsinformatie

+31 (0)6 53 76 90 16
info@visualisatienederland.nl

Visualisatie Nederland
Atoomweg 6b
9743 AK Groningen

BTW-nummer: NL856263230B01
KvK-nummer: 65796292

Contactformulier