fbpx

Veelgestelde Vragen

Bij ons werk krijgen wij nog wel eens wat vragen, hieronder hebben wij een aantal vragen op een rijtje gezet.

Niet gevonden wat je zoekt? Je mag altijd contact met ons opnemen!

Hoevaak mag ik feedback geven?

Bij de starter mag je één keer feedback geven, de premium krijg je naast veel andere extra’s ook tweemaal de mogelijkheid om je feedback te geven.

Behoefte aan nog meer? Daar hebben we onze op maat pakketen voor!

Ik wil de afbeelding erg groot printen kan dat?

Tuurlijk!

Geef ons de benodigde afmeting en wij zorgen dat de afbeelding precies hierop aansluit. Wij hebben geen limiet op het formaat staan.

Wat voor informatie moet ik aanleveren?

Voor het ontwikkelen van één van onze afbeeldingen hebben wij de bouwtekening nodig, dit kan in plattegrond vorm of 3D (CAD of PDF) zijn. Bij alleen een plattegrond hebben wij nog wel afmetingen nodig van deuren, ramen en andere unieke elementen. Het toevoegen van foto’s vinden wij altijd erg prettig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen!

Ook horen wij graag wat voor type inrichting je wilt zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan modern, landelijk of klassiek. Heb je een moodboard of inspiratie opgedaan op bijv. Pinterest? Dan ontvangen wij deze ook graag, zo past de inrichting perfect bij jou!

Hoe lang duurt het?

Bij het ontvangen van de benodigde informatie wordt dit door ons gecontroleerd en zullen wij contact met je opnemen als er nog vragen zijn. Alles compleet? Dan ontvang je van ons een orderbevestiging met daarop de verwachte opleveringsdatum.

In het algemeen houden wij 5 werkdagen aan voor onze afbeeldingen. Bij het Premium pakket houden wij echter 3/4 werkdagen aan. Mocht het een complexer project bevatten dan stemmen wij dit natuurlijk altijd met je af.

Werken jullie met vaste prijzen?

Over het algemeen werken wij inderdaad met vaste prijzen!

Voor interieur en plattegrond kunnen wij dit 99% van de tijd garanderen. Bij exterieur moeten wij voor grotere en/of complexere situaties soms van onze vaste prijzen afwijken en gaan richting een “op maat” project. Denk hierbij aan meerdere woningen of woningen groter dan 200 m² of aan appartementencomplexen en kantoorpanden.

Terminologie

In onze teksten kunnen onbekende termen opduiken, hieronder hebben wij een aantal staan die niet alledaags zijn.

Fotorealisme

Het weergeven van de werkelijkheid op een zo realistisch en neutraal mogelijke manier.

Still

Onder een render verstaan wij doorgaans hetzelfde als bij een impressie, visualisatie of render. Namelijk; een afbeelding gegenereerd in 3D die de gewenste (toekomstige) situatie uitbeeld op een zo mooi mogelijke manier.

Render

Onder een render verstaan wij doorgaans hetzelfde als bij een impressie, visualisatie of still. Namelijk; een afbeelding gegenereerd in 3D die de gewenste (toekomstige) situatie uitbeeld op een zo mooi mogelijke manier.

Impressie

Onder een render verstaan wij doorgaans hetzelfde als bij een render, visualisatie of still. Namelijk; een afbeelding gegenereerd in 3D die de gewenste (toekomstige) situatie uitbeeld op een zo mooi mogelijke manier.

Visualisatie

Onder een render verstaan wij doorgaans hetzelfde als bij een impressie, render of still. Namelijk; een afbeelding gegenereerd in 3D die de gewenste (toekomstige) situatie uitbeeld op een zo mooi mogelijke manier.

Rendering

Rendering betekent dat vanuit 3D software een afbeelding en/of video gemaakt wordt. Dit kan flink wat computerwerk en tijd nemen.

Gelukkig hebben wij een eigen renderfarm, hierdoor hebben wij meer controle over de kwaliteit en snelheid.