fbpx

3D interieur visualisatie

Met een 3D interieur impressie verbeelden we hoe een toekomstige ruimte eruit kan zien. Dit kan voor woningen, kantoorgebouwen en alle andere panden die je maar kan bedenken.

We maken deze afbeeldingen voor nieuwbouw, maar ook voor intensieve verbouw zoals het verwijderen van een muur of het toevoegen van grotere ramen. Wil je wat minder radicale veranderingen zien zoals andere meubels, stucwerk of behang en een likje verf? Dat valt onder onze digitale restyling, hierbij proberen we altijd rekening te houden met het aanwezige budget.


Bekijk onderstaande interieur impressies van een aantal van onze projecten.

Social media ready

Onze afbeeldingen leveren wij kant en klaar voor Social media. Heb je een unieke verhouding nodig, maar wil je wel alles in zicht houden? Geen probleem!

Detaillering omgeving

Bij hogere detaillering in de omgeving wordt gekeken naar uniekere elementen en de invulling. Denk hierbij aan het toevoegen van een glas wijn, open boek en een fruitschaal op tafel.

}

Verwerkingstijd

Over het algemeen houden wij 5 werkdagen aan voor onze afbeeldingen. Bij een snellere verwerkingstijd houden wij 3/4 werkdagen aan.

Meer zien?

Niet gevonden wat je zocht? Hieronder kan je snel naar onze andere visualisaties!

Meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of onderstaand contactformulier.